Classic Interieur

Voel je goed, binnen en buiten!

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Althans, dat zegt het spreekwoord toch. Maar als je erover nadenkt, is het eigenlijk ook wel zo. Er is geen enkele plek op de wereld waar je je beter en comfortabeler voelt, dan in je eigen huis en tuin. Om dit gevoel nog te versterken en je kleine paradijsje nog heerlijker te maken, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Welke dat zijn, lees je hier.

Mooi meubilair

Natuurlijk zijn het de mensen die er wonen die van je huis een echte thuis maken. Maar ook je interieur kan bijdragen aan een fijne sfeer en een heerlijke nestwarmte. Door te kiezen voor meubels die zowel comfortabel als stijlvol zijn, creëer je de ideale look en feel voor een woning waarin je echt thuis kunt komen. Smaken verschillen natuurlijk, maar de kans is groot dat je in de collectie van Linteloo meubilair zult vinden dat bij je stijl past en waar je je goed in voelt. De designs van Linteloo zijn dan ook zo ontworpen dat ze je helpen om een huiselijke, ontspannen sfeer te creëren. Tegelijkertijd voelen ze ook heel comfortabel aan. Hun zitbanken en zithoeken nodigen uit om je er in te nestelen en om er een gezellige tijd alleen of met anderen in door te brengen.

Koken in open lucht

Of het nu alleen met je gezin is, of samen met een heleboel vrienden of familieleden, een buitenkeuken zorgt gegarandeerd voor een geslaagde avond. Niet alleen smaakt je eten veel beter wanneer je het zelf bereid hebt en je het in open lucht kan opeten, bovendien zorgt het knetterende vuur voor instant gezelligheid. Een buitenkeuken is meer dan alleen een BBQ. Buiten een grill kun je er ook een kookplaat op terugvinden, een spoelbak en zelfs een ingebouwde wijnkoeler als je dat zou willen. Ook een mini-ijskast en een ijsmachine kunnen toegevoegd worden aan jouw buitenkeuken. Zo heb je alles bij de hand om een heerlijke maaltijd en een onvergetelijke avond uit je hoed te toveren. 

Welke BBQ kies je?

Of je nu voor een buitenkeuken met ingebouwde BBQ gaat of gewoon voor een BBQ-toestel, er zijn veel verschillende grilltoestellen die allemaal hun voor- en nadelen hebben. Zo kun je vlees grillen op houtskool, kokosbriketten of op gas. Houtskool en kokosbriketten zorgen voor een unieke smaak en een uiterst sfeervolle avond. Maar het duurt een tijdje voor je vuur klaar is om er je vlees op te kunnen grillen en het vraagt achteraf wel wat opkuiswerk. Bij een gas BBQ gaat het authentieke aspect van buiten grillen misschien een beetje verloren, maar anderzijds is je vuur snel klaar, gemakkelijk te bedienen en heb je veel minder opkuiswerk wanneer je gasten weer naar huis zijn vertrokken.