Classic Interieur

Een meubelmerk met een rijke geschiedenis: Brees New World

Brees New World is een meubelmerk met een rijke geschiedenis. Het merk bestaat al sinds 1897 en is daarmee één van de oudste meubelmerken ter wereld. Brees New World maakt kwalitatief hoogwaardige meubels, die door hun unieke ontwerpen en afwerking een tijdloze uitstraling hebben. De producten van Brees New World zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waardoor er voor iedereen een Brees New World-product is. Brees New World is gevestigd in Brees, België.

Meubels van Brees New World

Brees New World maakt meubels van hoge kwaliteit die uniek zijn in hun ontwerp en afwerking. Brees New World heeft een rijke geschiedenis en is daarmee één van de oudste meubelmerken ter wereld. Brees New World maakt kwalitatief hoogwaardige meubels, die door hun unieke ontwerpen en afwerking een tijdloze uitstraling hebben. De producten van Brees New World zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waardoor er voor iedereen een Brees New World-product is. Brees New World heeft een zeer uitlopende collectie van design meubelen bestaande uit eetkamerstoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, fauteuils, banken en kasten.

De geschiedenis van Brees New World

Brees New World is opgericht in 1897, toen heette het nog “stoomtimmerfabriek De Akerboom”. Deze stoomtimmerfabriek is toen getransformeerd tot een modern ontwerp bedrijf met eigentijdse meubelen van spraakmakend ontwerp. Brees New World was bekend om zijn unieke ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige producten. In de loop der jaren is Brees New World uitgegroeid tot een wereldwijd erkend meubelmerk, dat bekendstaat om zijn tijdloze ontwerpen.

Voorbereiding voor het inrichten van je huis

Wil je je huis inrichten met meubels van Brees New World? Vergeet dan niet de volgende voorbereidingen te treffen:

– Bereken goed wat je precies nodig hebt en maak een lijst. Brees New World heeft een zeer uitlopende collectie van design meubelen, dus je kunt hier zeker slagen voor je inrichting.

– Bepaal welke stijl je wilt. Brees New World heeft meubels in verschillende stijlen, dus je zult zeker iets vinden dat bij jouw smaak past.

– Zorg dat je huis voldoende ruimte heeft om de meubels te plaatsen. Brees New World meubels zijn vaak groot en ruim, dus pas hier goed op bij het maken van je keuze.

– Neem de prijzen van Brees New World meubels mee in je berekenings werk. De prijzen variëren van enkele tientjes tot duizenden euro’s, dus er is voor ieder wat wils.

Brees New World meubels kopen

Als je meubels gaat kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van jouw huis en je budget. Brees New World biedt een breed scala aan producten, zodat je zeker iets vindt dat past bij je behoeften en jouw stijl. De meubels van Brees New World zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze jarenlang meegaan. En omdat Brees New World zo’n gerespecteerd merk is, kunt je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Dus als je op zoek bent naar mooie meubels van hoge kwaliteit, kijk dan zeker eens bij Brees New World.